Followers

Tuesday, September 13, 2011

jordan

assalamualaikum......

alhamdulilllah..hari ini masuk hari ke-5 aq di bumi anbiya" jordan...erm...suasana kat sini selamat lagi..hehe..kat sini insyallah aq akan belajar di universiti yarmouk..buat masa sekarang aq tinggal di sakan yarmouk...kat sakan yarmouk satu rumah 3orang...aq tinggal ngan kawan baru ku nawwar ngan nasuha..hehe..

 erm..aq pon dah tak tau nakk cita pa lagii..huhu...makanan kat sini ok la..tapi org arab kat sini suka makan roti la...aq pon dah try makan kebab ngan syarwarma jordan..ok la rasa nya..hehe..tapi actually aq  rindu makanan malaysia..kalau kat sini nak makan masakan malaysia kena la masak sendiri..huhuhu...
erm..sekarang nie aq nak tengah perbaiki aq punya penguasaan bahasa arab.huhuhu....
okay la nanti aq cita laen....sekarang  tgh busy skit..hehe...
mood:rindu sama family kat malaysia..huhuhu........


Monday, September 5, 2011

sebelum meninggalkan bumi malaysia...

hari nie p skolah ku yg ku cintai gi melawat cikgu2,ustaz,ustazah,jumpa kawan2 sebelum berangkat ke jordan hari jumaat nieyh....

depan rumah sewa student stam...(rumah oren)keh3....

dengan fasihah kat library skolah..
gambar ngan calon spm 2011..hehe..
zatie,me,miezah...huhu..bila lgi la kita dpt jumpa..
sama tpi tak serupa..hahaha...
p/s:harap2 dapt jumpa korang smua batch spm 2010 dmw..lagi nanti..huhuhu..